Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4755
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Інна Валеріївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Инна Валериевна-
dc.contributor.authorNazarenko, Inna-
dc.date.accessioned2018-10-23T07:23:44Z-
dc.date.available2018-10-23T07:23:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПроектування підприємств по переробці молока [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсової роботи студ. спец. 7.09010201 "ТВППТ" / уклад. І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 38 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4755-
dc.descriptionОсновна мета курсової роботи – створення проекту, прототипу, праобразу майбутнього об'єкта, стану та способів його виготовлення. Курсовий проект – це самостійне навчально-наукове дослідження студента, яке виконується з певного курсу або з окремих його розділів.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectпереробка молокаuk
dc.subjectобладнання молочної галузіuk
dc.subjectпроектування підприємствuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectзасоби механізаціїїuk
dc.subjectтоварознавствоuk
dc.titleПроектування підприємств по переробці молокаuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nazarenko_I.Pr_pidpr_po_PM_Kurs.pdf372,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.