Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4755
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назаренко, Інна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Инна Валериевна | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Inna | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-23T07:23:44Z | - |
dc.date.available | 2018-10-23T07:23:44Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Проектування підприємств по переробці молока [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсової роботи студ. спец. 7.09010201 "ТВППТ" / уклад. І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 38 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4755 | - |
dc.description | Основна мета курсової роботи – створення проекту, прототипу, праобразу майбутнього об'єкта, стану та способів його виготовлення. Курсовий проект – це самостійне навчально-наукове дослідження студента, яке виконується з певного курсу або з окремих його розділів. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | переробка молока | uk |
dc.subject | обладнання молочної галузі | uk |
dc.subject | проектування підприємств | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.subject | засоби механізаціїї | uk |
dc.subject | товарознавство | uk |
dc.title | Проектування підприємств по переробці молока | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nazarenko_I.Pr_pidpr_po_PM_Kurs.pdf | 372,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.