Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4755
Назва: Проектування підприємств по переробці молока
Автори: Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Ключові слова: переробка молока
обладнання молочної галузі
проектування підприємств
якість продукції
засоби механізаціїї
товарознавство
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Проектування підприємств по переробці молока [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсової роботи студ. спец. 7.09010201 "ТВППТ" / уклад. І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 38 с.
Опис: Основна мета курсової роботи – створення проекту, прототипу, праобразу майбутнього об'єкта, стану та способів його виготовлення. Курсовий проект – це самостійне навчально-наукове дослідження студента, яке виконується з певного курсу або з окремих його розділів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4755
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nazarenko_I.Pr_pidpr_po_PM_Kurs.pdf372,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.