Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Title: Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Keywords: технологічне обладнання
переробка м'яса
якісна продукція
переробка т азберігання
методологія прогнозування
контроль якості
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт студ. спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с.
Description: Навчальна дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса» передбачає засвоєння теоретичних положень та закріплення практичних навичок з питань раціонального використання м'ясної сировини та ефективного використання технологічних процесів, засобів з метою виготовлення високоякісної готової продукції. Це дозволить забезпечити дотримання технологій переробки м’ясної продукції у відповідності до державних стандартів.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Striha_L.TOTPM_Prakt.pdf1,16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.