Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Title: | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
Keywords: | технологічне обладнання переробка м'яса якісна продукція переробка т азберігання методологія прогнозування контроль якості |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт студ. спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с. |
Description: | Навчальна дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса» передбачає засвоєння теоретичних положень та закріплення практичних навичок з питань раціонального використання м'ясної сировини та ефективного використання технологічних процесів, засобів з метою виготовлення високоякісної готової продукції. Це дозволить забезпечити дотримання технологій переробки м’ясної продукції у відповідності до державних стандартів. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Striha_L.TOTPM_Prakt.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.