Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4799
Назва: Технологія виробництва продукції кролівництва та хутрового звірівництва
Автори: Коцюбенко, Ганна Анатоліївна
Коцюбенко, Анна Анатольевна
Kotsyubenko, Anna
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
Ключові слова: кролівництво
звірівництво
тваринництво
рентабельність кролівництва
утримання і вирощування
бонітування звірів
породи кролів
морфологічна будова
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції кролівництва та хутрового звірівництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. роботи та лабораторно-практичних занять студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. Г. А. Коцюбенко, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 60 с.
Опис: Зміна форм власності в агропромисловому комплексі, організація фермерських господарств в значній мірі вплинуло на розвиток галузей тваринництва. На сьогодення, основною метою ведення будь-якої галузі – це виробництво дешевої, якісної продукції. Кролівництво та звірівництво – найперспективніша галузь тваринництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4799
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kotsubenko_G.TVPKHZ_Samost_LPZ.pdf781,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.