Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4799
Назва: | Технологія виробництва продукції кролівництва та хутрового звірівництва |
Автори: | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна Коцюбенко, Анна Анатольевна Kotsyubenko, Anna Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Olga |
Ключові слова: | кролівництво звірівництво тваринництво рентабельність кролівництва утримання і вирощування бонітування звірів породи кролів морфологічна будова |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції кролівництва та хутрового звірівництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. роботи та лабораторно-практичних занять студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. Г. А. Коцюбенко, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 60 с. |
Опис: | Зміна форм власності в агропромисловому комплексі, організація фермерських господарств в значній мірі вплинуло на розвиток галузей тваринництва. На сьогодення, основною метою ведення будь-якої галузі – це виробництво дешевої, якісної продукції. Кролівництво та звірівництво – найперспективніша галузь тваринництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4799 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kotsubenko_G.TVPKHZ_Samost_LPZ.pdf | 781,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.