Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалімов, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorГалимов, Сергей Николаевич-
dc.contributor.authorGalimov, Sergei-
dc.date.accessioned2018-11-02T10:19:32Z-
dc.date.available2018-11-02T10:19:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. робіт студ. денної та заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання агропромислового виробництва" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 52 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801-
dc.descriptionСучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk
dc.subjectпоживність кормівuk
dc.subjectзоогігієнічні вимогиuk
dc.titleТехнологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукціїuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Galimov_S.TVPSGP_Lab.pdf549,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.