Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галімов, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Галимов, Сергей Николаевич | - |
dc.contributor.author | Galimov, Sergei | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-02T10:19:32Z | - |
dc.date.available | 2018-11-02T10:19:32Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. робіт студ. денної та заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання агропромислового виробництва" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 52 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801 | - |
dc.description | Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | сільськогосподарська продукція | uk |
dc.subject | технологія виробництва | uk |
dc.subject | тваринництво | uk |
dc.subject | м’ясна продуктивність | uk |
dc.subject | поживність кормів | uk |
dc.subject | зоогігієнічні вимоги | uk |
dc.title | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Galimov_S.TVPSGP_Lab.pdf | 549,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.