Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801
Title: | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Authors: | Галімов, Сергій Миколайович Галимов, Сергей Николаевич Galimov, Sergei |
Keywords: | сільськогосподарська продукція технологія виробництва тваринництво м’ясна продуктивність поживність кормів зоогігієнічні вимоги |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. робіт студ. денної та заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання агропромислового виробництва" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 52 с. |
Description: | Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Galimov_S.TVPSGP_Lab.pdf | 549,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.