Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorДудяк, Иван Дмитриевич-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2018-11-02T10:31:41Z-
dc.date.available2018-11-02T10:31:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТехнологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 1 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. занять студ. денної та заочної форм навч. напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 95 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802-
dc.descriptionКомплекс організаційних заходів щодо зберігання і переробки сільськогосподарської продукції ще донедавна здійснювала єдина державна система заготівель. Зокрема, товарне зерно зберігали виключно на державних хлібоприймальних пунктах, які постачали його великим підприємствам з виробництва борошна, крупів, пива, олії, комбікормів.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectрослинництвоuk
dc.subjectзберігання і переробкаuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectкомбікормиuk
dc.subjectорганізація виробництваuk
dc.subjectпіслязбиральна обробкаuk
dc.titleТехнологія зберігання і переробки продукції рослинництваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudiak_I.TZPPR_Lab.pdf664,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.