Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802
Title: | Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва |
Authors: | Дудяк, Іван Дмитрович Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan |
Keywords: | рослинництво зберігання і переробка зерно комбікорми організація виробництва післязбиральна обробка |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 1 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. занять студ. денної та заочної форм навч. напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 95 с. |
Description: | Комплекс організаційних заходів щодо зберігання і переробки сільськогосподарської продукції ще донедавна здійснювала єдина державна система заготівель. Зокрема, товарне зерно зберігали виключно на державних хлібоприймальних пунктах, які постачали його великим підприємствам з виробництва борошна, крупів, пива, олії, комбікормів. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dudiak_I.TZPPR_Lab.pdf | 664,57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.