Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802
Title: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Keywords: рослинництво
зберігання і переробка
зерно
комбікорми
організація виробництва
післязбиральна обробка
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 1 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. занять студ. денної та заочної форм навч. напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 95 с.
Description: Комплекс організаційних заходів щодо зберігання і переробки сільськогосподарської продукції ще донедавна здійснювала єдина державна система заготівель. Зокрема, товарне зерно зберігали виключно на державних хлібоприймальних пунктах, які постачали його великим підприємствам з виробництва борошна, крупів, пива, олії, комбікормів.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudiak_I.TZPPR_Lab.pdf664,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.