Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
Title: | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
Keywords: | виробництво ковбасних виробів Копчення Напівкопчена ковбаса Варено-копчені ковбаси Сирокопчена ковбаса якість готового продукту |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" освітньої спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 27 с. |
Abstract: | Дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м’яса» займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців спеціальності «ТВППТ» з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і закордонних високоефективних технологій. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод.вказ.ТОТПМ 2018.pdf | 347,48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.