Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
Title: Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Keywords: виробництво ковбасних виробів
Копчення
Напівкопчена ковбаса
Варено-копчені ковбаси
Сирокопчена ковбаса
якість готового продукту
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" освітньої спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 27 с.
Abstract: Дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м’яса» займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців спеціальності «ТВППТ» з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і закордонних високоефективних технологій.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод.вказ.ТОТПМ 2018.pdf347,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.