Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4832
Назва: Вплив генотипових факторів на відгодівельні та забійні якості молодняку свиней
Fattening and slaughter qualities of pig young animals of different selection
Влияние генотипических факторов на откормочные и убойные качества молодняка свиней
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Кислинська, Алла Ігорівна
Kislinskaya, Alla
Ключові слова: велика біла порода
ландрас
дюрок
п’єтрен
відгодівля
забійні якості
м’ясні якості
шпик
середньодобовий приріст
витрати корму
крупная белая порода
откорм
убойные качества
big white breed
Landras
Duroc
Pyetren
slaughter qualities
meat qualities
average daily increase
expenditure of feed
combination
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Калиниченко Г. І. Вплив генотипових факторів на відгодівельні та забійні якості молодняку свиней / Г. І. Калиниченко, А. І. Кислинська // Аграрний вісник Причорномор’я. – 2018. – Вип. 87-2. - С. 31-34.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень відгодівельних, забійних та м’ясних якостей чистопородного молодняку свиней великої білої породи англійської селекції, а також молодняку, одержаному при поєднанні свиней цієї породи із спеціалізованими м’ясними породами, такими як ландрас, дюрок, п’єтрен та їх поєднаннями. Встановлено, що найвищими показниками відгодівельних, забійних і м’ясних якостей відрізнявся молодняк поєднання ВБ × Л × П.
Представлены результаты исследований откормочных, убойных и мясных качеств чистопородного молодняка свиней крупной белой породы английской селекції, а также молодняка, полученного при сочетании свиней этой породы со специализированными мясными породами, такими как ландрас, дюрок и пьетрен, а также их сочетаниями. Установлено, что наиболее высокими показателями откормочных, убойных и мясных качеств отличался молодняк сочетания КБ × Л × П.
The results of research of feeding slaughter and meat qualities of thorough-breed pig young animals of big white breed pigs of English selection as well as young animals, obtained from combination of pigs of this breed with specialized meat breeds such as Landras, Duroc and Pyetren. It was determined that my most high indices of feeding, slaughter and meat qualities distinguished the young animals of combination big white x Landras x Pyetren.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4832
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Извлеченные страницы из сборник 150618.pdf399,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.