Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4833
Назва: Урожайність сортів ячменю озимого під час після реєстраційного сортовивчення в Миколаївській області
Yield of winter barley of sorts during the period after the registration of varietal studies in the Mykolaiv region
Урожайность сортов ячменя озимого в период после регистрационного сортоизучения в Николаевской области
Автори: Корхова, Маргарита Михайлівна
Чеботарьов, Андрій Ігорович
Лясковський, Дмитро Володимирович
Корхова, Маргарита Михайловна
Чеботарев, Андрей Игоревич
Лясковський, Дмитрий Владимирович
Korkhova, Margarita
Chebotarev, Andrey
Lyaskovsky, Dmitry
Ключові слова: сорти ячменю озимого
маса 1000 насінин ячменю озимого
урожайність ячменю озимого
після реєстраційне сортовивчення.
сорта ячменя озимого
масса 1000 семян ячменя озимого
урожайность ячменя озимого
после регистрационное сортоизучение
winter barley sorts
the mass of 1000 seeds of winter barley
winter barley yield after registration cultivar
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Корхова М. М. Урожайність сортів ячменю озимого під час після реєстраційного сортовивчення в Миколаївській області / М. М. Корхова, А. І. Чеботарьов, Д. В. Лясковський // Вплив змін клімату на онтогенез рослин : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 3-5 жовтня 2018 р. – Миколаїв, 2018. – С. 91-92.
Короткий огляд (реферат): У результаті проведених досліджень встановлено, що найбільш врожайними для умов Миколаївської області виявилися типово озимі сорти, середня урожайність яких за два роки досліджень становила 7,01 т/га, що на 0,5 т/га більше, ніж по сортам-дворучкам.
В результате проведенных исследований установлено, что наиболее урожайными для условий Николаевской области оказались типично озимые сорта, средняя урожайность которых за два года исследований составила 7,01 т / га, что на 0,5 т / га больше, чем по сортам-двуручки.
As a result of the conducted research, it was found that the most productive for the conditions of the Mykolaiv region were typically winter varieties, the average yield of which during the two years of research was 7.01 tons / ha, which is 0.5 tons per hectare higher than the grades of handbooks.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4833
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зборник_МІЖНАРОДНА__з ЛОГОТИПАМИ2018 _1_.pdf228,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.