Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4834
Назва: Урожайність і якість зерна пшениці озимої залежно від строків сівби в Південному Степу України
Урожайность и качество зерна пшеницы озимой в зависимости от сроков сева в Южной Степи Украины
Yield and quality of winter wheat grain depending on the time of sowing in the Southern Steppe of Ukraine
Автори: Корхова, Маргарита Михайлівна
Корхова, Маргарита Михайловна
Korkhova, Margarita
Ключові слова: сорти пшениці озимої
строки сівби пшениці озимої
урожайність зерна пшениці
якість зерна пшениці
сорта ячменя озимого
урожайность зерна ячменя озимого
сроки сева ячменя озимого
winter wheat varieties
timing of winter wheat sowing
grain yield of wheat
wheat grain quality
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Корхова М. М. Урожайность и качество зерна пшеницы озимой в зависимости от сроков сева в Южной Степи Украины / М. М. Корхова // Молодежь и инновации – 2013 : материалы международной научно-практической конференции молодых учених, Ч. 2, 29-31 мая 2013 г., Горки,» Ч. 2, (29-31 мая 2013 г.). – Горки, 2013. – С. 48-50.
Короткий огляд (реферат): У результаті проведених досліджень встановлено, що сучасні сорти пшениці озимої по чорному пару в умовах південного Степу України слід висівати з 30 вересня по 10 жовтня. Доведено, що висока якість білка і клейковини в зерні формується при сівбі в кінці оптимальних та на початку пізніх строків.
В результате проведенных исследований установлено, что современные сорта пшеницы озимой по черному пару в условиях южной Степи Украины следует высевать с 30 сентября по 10 октября. Доказано, что высокое качество белка и клейковины в зерне формируется при посеве в конце оптимальных и в начале поздних сроков.
As a result of the conducted research it was established that modern varieties of winter wheat under black steam in the conditions of the southern Steppe of Ukraine should be sown from September 30 to October 10. It is proved that the high quality of protein and gluten in the grain is formed at the sowing at the end of the optimum and early in the beginning.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4834
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
конференція Молодежь и инновации.pdf101,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.