Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorМаркова, Наталья Валентиновна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.date.accessioned2018-11-15T09:50:36Z-
dc.date.available2018-11-15T09:50:36Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТехнологія кормів з основами кормовиробництва: методичні рекомендації щодо проведення навчальної практики [Електронний ресурс] : для студ. денної форм навч. напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ" / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 64 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850-
dc.descriptionЗбільшення виробництва продукції тваринництва: м’яса, молока, вовни, яєць та інших неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами кормів є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва та інші. Значна частка всіх кормів виробляється у польовому кормовиробництві на основі його інтенсифікації, з використанням прогресивних технологій вирощування кормових культур.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectкормиuk
dc.subjectпродукція тваринництваuk
dc.subjectкормовиробництвоuk
dc.subjectтехнологія заготівліuk
dc.subjectякість кормівuk
dc.subjectморфологічні особливостіuk
dc.titleТехнологія кормів з основами кормовиробництваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Markova_N.TKOK_NP.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.