Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маркова, Наталія Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Маркова, Наталья Валентиновна | - |
dc.contributor.author | Markova, Nataliya | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-15T09:50:36Z | - |
dc.date.available | 2018-11-15T09:50:36Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Технологія кормів з основами кормовиробництва: методичні рекомендації щодо проведення навчальної практики [Електронний ресурс] : для студ. денної форм навч. напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ" / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 64 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850 | - |
dc.description | Збільшення виробництва продукції тваринництва: м’яса, молока, вовни, яєць та інших неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами кормів є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва та інші. Значна частка всіх кормів виробляється у польовому кормовиробництві на основі його інтенсифікації, з використанням прогресивних технологій вирощування кормових культур. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | корми | uk |
dc.subject | продукція тваринництва | uk |
dc.subject | кормовиробництво | uk |
dc.subject | технологія заготівлі | uk |
dc.subject | якість кормів | uk |
dc.subject | морфологічні особливості | uk |
dc.title | Технологія кормів з основами кормовиробництва | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Markova_N.TKOK_NP.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.