Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850
Назва: Технологія кормів з основами кормовиробництва
Автори: Маркова, Наталія Валентинівна
Маркова, Наталья Валентиновна
Markova, Nataliya
Ключові слова: корми
продукція тваринництва
кормовиробництво
технологія заготівлі
якість кормів
морфологічні особливості
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія кормів з основами кормовиробництва: методичні рекомендації щодо проведення навчальної практики [Електронний ресурс] : для студ. денної форм навч. напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ" / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 64 с.
Опис: Збільшення виробництва продукції тваринництва: м’яса, молока, вовни, яєць та інших неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами кормів є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва та інші. Значна частка всіх кормів виробляється у польовому кормовиробництві на основі його інтенсифікації, з використанням прогресивних технологій вирощування кормових культур.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Markova_N.TKOK_NP.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.