Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4862
Назва: Методичні підходи до аналізу товарної стратегії підприємства
Methodical approaches to product strategy analysis of an enterprise
Методические подходы к анализу товарной стратегии предприятия
Автори: Стамат, Вікторія Михайлівна
Stamat, Viktoriia
Колесник, Вікторія Михайлівна
Kolesnyk, Viktoriia
Ключові слова: стратегічна товарна матриця
група продукту
товарний асортимент
товарні стратегії
стратегическая товарная матрица
группа продукта
товарный ассортимент
товарные стратегии
strategic product matrix
product group
range of goods
product strategies
Дата публікації: 2004
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Колесник В. М. Методичні підходи до аналізу товарної стратегії підприємства / В. М. Колесник // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2004. – Вип.4 (28). – С. 92-97.
Короткий огляд (реферат): У статті запропоновано побудову модифікованої автором матриці Бостонської Консультативної Групи для аналізу та розробки товарних стратегій на основі внутрішньої інформації підприємства. Основною одиницею аналізу є “група продукту”, а параметрами – питома вага групи продукту в обсягах збуту та темп росту обсягів збуту групи продукту. Методика показана на прикладі асортименту ТОВ “Балта-хліб” Одеської області.
The article covers the way of building of Boston Consulting Group matrix modified by author for analysis and development of product strategies on the basis of an enterprise inside information. The basic unit of analysis is a “product group” and its parameters are share of the product group in the volume of sales and an increase rate of the volume of the product group sales. The methods are shown by means of the range of goods of “Balta-Bread”, ltd. Odessa region.
В статье предлагается способ построения модифицированной автором матрицы Бостонской Консультационной Группы для анализа и разработки товарных стратегий на основе внутренней информации предприятия. Основной единицей анализа выступает «группа продукта», а параметрами – удельный вес группы продукта в объемах сбыта и темп роста объемов сбыта группы продукта. Методика показана на примере ассортимента ООО «Балта-хлеб» Одесской области.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4862
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 4 (28).
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття_Колесник_method_pidkhody_tovarna_strategia.pdf143,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.