Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/494
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Валерійович-
dc.contributor.authorДудяк, Иван Дмитриевич-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Валериевич-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.contributor.authorKotlyar, Oleg-
dc.date.accessioned2013-08-21T10:42:59Z-
dc.date.available2013-08-21T10:42:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДудяк І. Д. Технологія переробки зерна : методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт студентами агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр» / І. Д. Дудяк, О. В. Котляр. – Миколаїв : МНАУ, 2013. – 108 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/494-
dc.description.abstractНадано рекомендації щодо організації лабораторних занять студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр».ru
dc.description.abstractДаны рекомендации по организации лабораторных занятий студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКУ «Магистр».-
dc.description.abstractThe recommendations on the organization of laboratory students of the Faculty of Agronomy specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectТехнологія переробки зернаru
dc.subjectборошноru
dc.subjectкомбікормru
dc.subjectпомольні сумішіru
dc.subjectвихід крупru
dc.subjectборошномельне виробництвоru
dc.subjectТехнология переработки зернаru
dc.subjectмукаru
dc.subjectкомбикормru
dc.subjectпомольные смесиru
dc.subjectвыход крупru
dc.subjectмукомольное производствоru
dc.subjectThe technology of processing of grainru
dc.subjectflourru
dc.subjectfeedru
dc.subjectgrinding the mixtureru
dc.subjectthe yield of cerealsru
dc.subjectflour productionru
dc.titleТехнологія переробки зерна. Методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт студентами агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр».ru
dc.titleТехнология переработки зерна. Методические рекомендации по выполнению лабораторных работ студентами агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКУ «Магистр».-
dc.titleTechnology of processing grain. Guidelines for laboratory work by students of the Faculty of Agronomy specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод. рек. ТПЗ лаб. роб..pdf3,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.