Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/494
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Котляр, Олег Валерійович | - |
dc.contributor.author | Дудяк, Иван Дмитриевич | - |
dc.contributor.author | Котляр, Олег Валериевич | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.contributor.author | Kotlyar, Oleg | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-21T10:42:59Z | - |
dc.date.available | 2013-08-21T10:42:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дудяк І. Д. Технологія переробки зерна : методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт студентами агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр» / І. Д. Дудяк, О. В. Котляр. – Миколаїв : МНАУ, 2013. – 108 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/494 | - |
dc.description.abstract | Надано рекомендації щодо організації лабораторних занять студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр». | ru |
dc.description.abstract | Даны рекомендации по организации лабораторных занятий студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКУ «Магистр». | - |
dc.description.abstract | The recommendations on the organization of laboratory students of the Faculty of Agronomy specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master". | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | Технологія переробки зерна | ru |
dc.subject | борошно | ru |
dc.subject | комбікорм | ru |
dc.subject | помольні суміші | ru |
dc.subject | вихід круп | ru |
dc.subject | борошномельне виробництво | ru |
dc.subject | Технология переработки зерна | ru |
dc.subject | мука | ru |
dc.subject | комбикорм | ru |
dc.subject | помольные смеси | ru |
dc.subject | выход круп | ru |
dc.subject | мукомольное производство | ru |
dc.subject | The technology of processing of grain | ru |
dc.subject | flour | ru |
dc.subject | feed | ru |
dc.subject | grinding the mixture | ru |
dc.subject | the yield of cereals | ru |
dc.subject | flour production | ru |
dc.title | Технологія переробки зерна. Методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт студентами агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр». | ru |
dc.title | Технология переработки зерна. Методические рекомендации по выполнению лабораторных работ студентами агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКУ «Магистр». | - |
dc.title | Technology of processing grain. Guidelines for laboratory work by students of the Faculty of Agronomy specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master". | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод. рек. ТПЗ лаб. роб..pdf | 3,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.