Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/494
Title: Технологія переробки зерна. Методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт студентами агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр».
Технология переработки зерна. Методические рекомендации по выполнению лабораторных работ студентами агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКУ «Магистр».
Technology of processing grain. Guidelines for laboratory work by students of the Faculty of Agronomy specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Котляр, Олег Валерійович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Котляр, Олег Валериевич
Dudyak, Ivan
Kotlyar, Oleg
Keywords: Технологія переробки зерна
борошно
комбікорм
помольні суміші
вихід круп
борошномельне виробництво
Технология переработки зерна
мука
комбикорм
помольные смеси
выход круп
мукомольное производство
The technology of processing of grain
flour
feed
grinding the mixture
the yield of cereals
flour production
Issue Date: 2013
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Дудяк І. Д. Технологія переробки зерна : методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт студентами агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр» / І. Д. Дудяк, О. В. Котляр. – Миколаїв : МНАУ, 2013. – 108 с.
Abstract: Надано рекомендації щодо організації лабораторних занять студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр».
Даны рекомендации по организации лабораторных занятий студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКУ «Магистр».
The recommendations on the organization of laboratory students of the Faculty of Agronomy specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master".
URI: http://hdl.handle.net/123456789/494
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод. рек. ТПЗ лаб. роб..pdf3,49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.