Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorKoval, Ol'ha-
dc.date.accessioned2018-11-29T07:30:05Z-
dc.date.available2018-11-29T07:30:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 81 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4957-
dc.description.abstractДисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні рекомендації розроблено відповідно робочої програми дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» з урахуванням кредитно-модульної системи її вивчення. Виконання лабораторно-практичних робіт дає можливість здобувачам вищої освіти придбати практичні навички по обліку яєчної та м’ясної продуктивності, організації і техніці ведення племінної роботи з птицею різних видів і напрямків продуктивності, бонітування, складанню раціонів годівлі сільськогосподарської птиці, оцінці якості інкубаційних яєць, технологічним розрахункам виробництва продукції птахівництва.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectЯєчна продуктивністьuk
dc.subjectконституція сільськогосподарської птиціuk
dc.subjectОцінка плідниківuk
dc.subjectБонітування птиціuk
dc.subjectМетоди паруванняuk
dc.subjectІнкубація яєцьuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції птахівництваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii ptakhivnytstva.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.