Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4957
Title: Технологія виробництва продукції птахівництва
Authors: Патрєва, Людмила Семенівна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Koval, Ol'ha
Keywords: Яєчна продуктивність
конституція сільськогосподарської птиці
Оцінка плідників
Бонітування птиці
Методи парування
Інкубація яєць
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 81 с.
Abstract: Дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні рекомендації розроблено відповідно робочої програми дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» з урахуванням кредитно-модульної системи її вивчення. Виконання лабораторно-практичних робіт дає можливість здобувачам вищої освіти придбати практичні навички по обліку яєчної та м’ясної продуктивності, організації і техніці ведення племінної роботи з птицею різних видів і напрямків продуктивності, бонітування, складанню раціонів годівлі сільськогосподарської птиці, оцінці якості інкубаційних яєць, технологічним розрахункам виробництва продукції птахівництва.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4957
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii ptakhivnytstva.pdf1,08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.