Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4957
Title: | Технологія виробництва продукції птахівництва |
Authors: | Патрєва, Людмила Семенівна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Koval, Ol'ha |
Keywords: | Яєчна продуктивність конституція сільськогосподарської птиці Оцінка плідників Бонітування птиці Методи парування Інкубація яєць |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 81 с. |
Abstract: | Дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні рекомендації розроблено відповідно робочої програми дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» з урахуванням кредитно-модульної системи її вивчення. Виконання лабораторно-практичних робіт дає можливість здобувачам вищої освіти придбати практичні навички по обліку яєчної та м’ясної продуктивності, організації і техніці ведення племінної роботи з птицею різних видів і напрямків продуктивності, бонітування, складанню раціонів годівлі сільськогосподарської птиці, оцінці якості інкубаційних яєць, технологічним розрахункам виробництва продукції птахівництва. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4957 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii ptakhivnytstva.pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.