Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4975
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorПатрева, Людмила Семеновна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorKoval, Olga-
dc.date.accessioned2018-12-06T10:05:26Z-
dc.date.available2018-12-06T10:05:26Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни та самост. роботи студ. денної та заоч. форм навч. (напрям підгот 6.090102 - "ТВППТ") / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 51 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4975-
dc.descriptionПтахівництво – галузь сільськогосподарського виробництва, основним завданням якої є розведення, годівля, утримання птиці, застосування механізації, автоматизації технологічних процесів, проведення ветеринарної профілактики з метою отримання яєць, м’яса та інших продуктів (пух, пір’я, жирна печінка та ін.) при низьких затратах праці та коштів.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectптахівництвоuk
dc.subjectметоди розведенняuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk
dc.subjectселекціяuk
dc.subjectтехнологія інкубаціїuk
dc.subjectутриманняuk
dc.subjectгодівляuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції птахівництваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patreva_L.TVPP_Sam.pdf429,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.