Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4975
Title: Технологія виробництва продукції птахівництва
Authors: Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
Keywords: птахівництво
методи розведення
технологія виробництва
м’ясна продуктивність
селекція
технологія інкубації
утримання
годівля
Issue Date: 2014
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни та самост. роботи студ. денної та заоч. форм навч. (напрям підгот 6.090102 - "ТВППТ") / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 51 с.
Description: Птахівництво – галузь сільськогосподарського виробництва, основним завданням якої є розведення, годівля, утримання птиці, застосування механізації, автоматизації технологічних процесів, проведення ветеринарної профілактики з метою отримання яєць, м’яса та інших продуктів (пух, пір’я, жирна печінка та ін.) при низьких затратах праці та коштів.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4975
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patreva_L.TVPP_Sam.pdf429,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.