Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5022
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДробітько, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorDrobitko, Antonina-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.date.accessioned2018-12-19T13:53:14Z-
dc.date.available2018-12-19T13:53:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОвочівництво [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" денної та заочної форм навчання (частина ІІ) / уклад. : Н. В. Нікончук, А. В. Дробітько. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 75 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5022-
dc.description.abstractЗакритим грунтом називають площу побудованих чи спеціально пристосованих споруд, де підтримується сприятливий природний або штучний мікроклімат для вирощування овочевих культур у несезонний період. Завданням закритого ґрунту є вирощування розсади для відкритого і закритого, ґрунту, цілорічне або сезонне (в зимово-весняний період) виробництво овочевої продукції, одержання насіння тепличних сортів і гібридів, а також дорощування маточників дворічних культур перед висаджуванням їх у відкритий ґрунт.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectУтеплений ґрунтuk
dc.subjectБезкаркасне плівкове укриттяuk
dc.subjectзимові теплиціuk
dc.subjectпараметри теплиціuk
dc.titleОвочівництвоuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo.pdf3,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.