Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5022
Назва: Овочівництво
Автори: Дробітько, Антоніна Вікторівна
Нікончук, Наталія Володимирівна
Drobitko, Antonina
Nikonchuk, Nataliya
Ключові слова: Утеплений ґрунт
Безкаркасне плівкове укриття
зимові теплиці
параметри теплиці
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Овочівництво [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" денної та заочної форм навчання (частина ІІ) / уклад. : Н. В. Нікончук, А. В. Дробітько. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 75 с.
Короткий огляд (реферат): Закритим грунтом називають площу побудованих чи спеціально пристосованих споруд, де підтримується сприятливий природний або штучний мікроклімат для вирощування овочевих культур у несезонний період. Завданням закритого ґрунту є вирощування розсади для відкритого і закритого, ґрунту, цілорічне або сезонне (в зимово-весняний період) виробництво овочевої продукції, одержання насіння тепличних сортів і гібридів, а також дорощування маточників дворічних культур перед висаджуванням їх у відкритий ґрунт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5022
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo.pdf3,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.