Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5028
Title: Технологія виробництва продукції вівчарства
Authors: Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Keywords: Розрахунок виходу вовни
потреба у воді та підстилці
виход гною
структури стада овець
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва продукції вівчарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Г. І. Калиниченко. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 32 с.
Abstract: Процес виробництва продукції вівчарства складний. Він включає послідовність технологічних процесів, які складаються з різних операцій – годівлі та утримання овець в зимовий та літній періоди, відтворення стада, стрижки, нагулу та відгодівлі тварин. Відповідно до прийнятої технології розробляються плани племінної роботи та ветеринарних заходів. Тому, технолог виробництва продукції вівчарства повинен добре знати структуру процесу виробництва, сутність та складність кожної операції. Ці знання дадуть йому змогу зі значним економічним ефектом застосовувати засоби механізації, нове, сучасне обладнання, домагатися підвищення продуктивності праці кожного працівника галузі вівчарства. Крім того, технолог повинен вміти розраховувати, моделювати виконання кожного виробничого процесу, що дозволить йому успішно вирішувати поставленні перед ним завдання.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5028
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya vyrobnytstva produktsiyi vivcharstva.pdf402,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.