Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалімов, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorGalimov, Sergei-
dc.date.accessioned2018-12-20T13:03:06Z-
dc.date.available2018-12-20T13:03:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 141 "Енергетика, електротехніка та електромеханіка" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 51 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029-
dc.description.abstractСучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці. Дані методичні рекомендації допоможуть студентам самостійно оволодіти теоретичною частиною курсу, а також практичними навичками та вміннями згідно із кваліфікаційною характеристикою сучасного інженера сільськогосподарського виробництва.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectзоогігієнічні вимогиuk
dc.subjectпоживність кормівuk
dc.subjectпродуктивність конейuk
dc.subjectМ’ясна продуктивністьuk
dc.titleТехнологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукціїuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya vyrobnytstva, pererobky i zberihannya s.-h. produktsiyi.pdf514,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.