Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029
Title: Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції
Authors: Галімов, Сергій Миколайович
Galimov, Sergei
Keywords: зоогігієнічні вимоги
поживність кормів
продуктивність коней
М’ясна продуктивність
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 141 "Енергетика, електротехніка та електромеханіка" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 51 с.
Abstract: Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці. Дані методичні рекомендації допоможуть студентам самостійно оволодіти теоретичною частиною курсу, а також практичними навичками та вміннями згідно із кваліфікаційною характеристикою сучасного інженера сільськогосподарського виробництва.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya vyrobnytstva, pererobky i zberihannya s.-h. produktsiyi.pdf514,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.