Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029
Title: | Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції |
Authors: | Галімов, Сергій Миколайович Galimov, Sergei |
Keywords: | зоогігієнічні вимоги поживність кормів продуктивність коней М’ясна продуктивність |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 141 "Енергетика, електротехніка та електромеханіка" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 51 с. |
Abstract: | Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці. Дані методичні рекомендації допоможуть студентам самостійно оволодіти теоретичною частиною курсу, а також практичними навичками та вміннями згідно із кваліфікаційною характеристикою сучасного інженера сільськогосподарського виробництва. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya vyrobnytstva, pererobky i zberihannya s.-h. produktsiyi.pdf | 514,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.