Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5033
Назва: | Технічні культури |
Автори: | Хоненко, Любов Григорівна Honenko, Lubov |
Ключові слова: | Міскантус Верба Щавнат вирощування буряку |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технічні культури [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання самостійних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" напряму 6.090101 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. Л. Г. Хоненко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 67 с. |
Короткий огляд (реферат): | Завданням дисципліни є формування у здобувача вищої освіти теоретичних знань і практичних навиків прийомів оптимізації умов вирощування технічних культур шляхом використання агротехнічних прийомів та нових технологій з метою отримання високоякісної продукції, розвитку уміння аналізу технологій вирощування сільськогосподарських культур, застосування добрив і підвищення продуктивності сільськогосподарського виробництва. Предметом навчальної дисципліни є технології вирощування технічних культур та їх ріст і розвиток залежно від грунтово- кліматичних умов. Об’єктом навчальної дисципліни є цукроносні, енергетичні, олійні, прядивні та наркотичні рослини. Зошит складено з метою закріплення теоретичних знань із дисципліни; навчити здобувачів вищої освіти працювати з підручниками, додатковою літературою та інтернет-ресурсами. В завданнях передбачено вивчення, засвоєння агробіологічних, екологічних та агротехнічних особливостей вирощування технічних культур, які згідно робочої програми рекомендовано для самостійного вивчення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5033 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnichni kul'tury_zoshyt.pdf | 5,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.