Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалімов, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorГалимов, Сергей Николаевич-
dc.contributor.authorGalimov, Sergei-
dc.date.accessioned2019-01-14T09:59:38Z-
dc.date.available2019-01-14T09:59:38Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки для виконання контр. робіт студ. заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання в агропромисловому виробництві" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 277 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055-
dc.description.abstractУ вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk_UK
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UK
dc.subjectагропромисловий комплексuk_UK
dc.subjectтваринництвоuk_UK
dc.subjectрослинництвоuk_UK
dc.subjectефективність виробництваuk_UK
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk_UK
dc.subjectпоживність кормівuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукціїuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Galimov_S.TVPSGP_Kontr_2014.pdf321,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.