Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галімов, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Галимов, Сергей Николаевич | - |
dc.contributor.author | Galimov, Sergei | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-14T09:59:38Z | - |
dc.date.available | 2019-01-14T09:59:38Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки для виконання контр. робіт студ. заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання в агропромисловому виробництві" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 277 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055 | - |
dc.description.abstract | У вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | сільськогосподарська продукція | uk_UK |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UK |
dc.subject | агропромисловий комплекс | uk_UK |
dc.subject | тваринництво | uk_UK |
dc.subject | рослинництво | uk_UK |
dc.subject | ефективність виробництва | uk_UK |
dc.subject | м’ясна продуктивність | uk_UK |
dc.subject | поживність кормів | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції | uk_UK |
dc.type | Book | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Galimov_S.TVPSGP_Kontr_2014.pdf | 321,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.