Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
Title: | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Authors: | Галімов, Сергій Миколайович Галимов, Сергей Николаевич Galimov, Sergei |
Keywords: | сільськогосподарська продукція технологія виробництва агропромисловий комплекс тваринництво рослинництво ефективність виробництва м’ясна продуктивність поживність кормів |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки для виконання контр. робіт студ. заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання в агропромисловому виробництві" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 277 с. |
Abstract: | У вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Galimov_S.TVPSGP_Kontr_2014.pdf | 321,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.