Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5072
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шебаніна, Олена В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Shebanina, Olena | - |
dc.contributor.author | Burkovska, Anna | - |
dc.contributor.author | Бурковська, Ганна Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-15T14:31:04Z | - |
dc.date.available | 2019-01-15T14:31:04Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Шебаніна О. В. Регулювання потенціалу виробництва сільськогосподарської продукції на основі індикаторів продовольчої безпеки / О. В. Шебаніна, Г. І. Бурковська // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99). - С. 4-11. - DOI: 10.31521/2313-092X/2018-3(99)-1. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5072 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано стан продовольчої безпеки України за основними її індикаторами. Розроблено факторну модель залежності достатності запасів зерна у державних резервах від обсягів резервного зерна у сховищах та об’ємів внутрішнього споживання зерна населенням. Використано регресійний аналіз впливу факторів на урожайність зернових культур для оцінки ефективності використання землі та капіталу. Визначено рівні продовольчої незалежності від імпорту та забезпеченості раціону населення основними видами продуктівхарчування. | uk_UK |
dc.description.abstract | The article analyzes the state of food security in Ukraine on the basis of its main indicators. The factor model of the grain in the state reserves dependence on the volume of reserving and volumes of domestic consumption of grain by the population is developed. The regression analysis of the factors influence on the yield of grain crops is used to assess the efficiency of land and capital use. The levels of food indep endence from the import and supply of basic foodstuffs are determined. | - |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | ;DOI: 10.31521/2313-092X/2018-3(99)-1 | - |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UK |
dc.subject | індикатори продовольчої безпеки | uk_UK |
dc.subject | споживання продуктів харчування | uk_UK |
dc.subject | виробництво продовольчих продуктів | uk_UK |
dc.subject | імпорт продовольства | uk_UK |
dc.subject | енергетична поживність раціону | uk_UK |
dc.subject | food safety | uk_UK |
dc.subject | food safety indicators | uk_UK |
dc.subject | food consumption | uk_UK |
dc.subject | production of food products | uk_UK |
dc.subject | food imports | uk_UK |
dc.subject | energy nutrition of the diet | uk_UK |
dc.title | Регулювання потенціалу виробництва сільськогосподарської продукції на основі індикаторів продовольчої безпеки | uk_UK |
dc.title.alternative | Regulation of production capacity of agricultural production on the basis of food security indicators | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n99v3r2018shebanina.pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.