Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5113
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.contributor.author | Кім, Наталія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Kim, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Норинський, Олексій Ігорович | - |
dc.contributor.author | Norinskiy, Aleksey | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-24T12:53:51Z | - |
dc.date.available | 2019-01-24T12:53:51Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання курсових проектів для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної форми навчання / уклад. : О.А. Горбенко, Н. І. Кім, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 86 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5113 | - |
dc.description.abstract | Курсовий проект – це самостійно виконана в письмовому вигляді робота по проектуванню виробничої лінії тваринницької ферми, комплексу конкретного господарства. При виконанні проекту виявляється зрілість спеціаліста, його здібність науково мислити при вирішенні виробничих питань, уміння творчо використовувати досягнення науки і передової практики для підвищення виробництва продукції тваринництва при найменших витратах робочого часу і коштів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | Курсовий проект | uk_UK |
dc.subject | Розрахунково-пояснювальна записка | uk_UK |
dc.subject | Розташування тексту | uk_UK |
dc.subject | Цифровий матеріал | uk_UK |
dc.title | Технологія переробки сільськогосподарської продукції | uk_UK |
dc.type | Book | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya pererobky silskohospodarskoyi produktsiyi.pdf | 2,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.