Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5113
Title: Технологія переробки сільськогосподарської продукції
Authors: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Кім, Наталія Ігорівна
Kim, Nataliya
Норинський, Олексій Ігорович
Norinskiy, Aleksey
Keywords: Курсовий проект
Розрахунково-пояснювальна записка
Розташування тексту
Цифровий матеріал
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання курсових проектів для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної форми навчання / уклад. : О.А. Горбенко, Н. І. Кім, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 86 с.
Abstract: Курсовий проект – це самостійно виконана в письмовому вигляді робота по проектуванню виробничої лінії тваринницької ферми, комплексу конкретного господарства. При виконанні проекту виявляється зрілість спеціаліста, його здібність науково мислити при вирішенні виробничих питань, уміння творчо використовувати досягнення науки і передової практики для підвищення виробництва продукції тваринництва при найменших витратах робочого часу і коштів.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5113
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya pererobky silskohospodarskoyi produktsiyi.pdf2,37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.