Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКрамаренко, Олександр Сергійович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorКрамаренко, Александр Сергеевич, научный руководитель-
dc.contributor.advisorKramarenko, Alexander, scientific director-
dc.contributor.authorЖук, І.О.-
dc.date.accessioned2019-02-01T07:49:59Z-
dc.date.available2019-02-01T07:49:59Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162-
dc.descriptionЖук, І.О. ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ / І.О. Жук, // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 81-83.uk_UK
dc.description.abstractЗ появою інноваційних технологій створюються нові і більш ефективні методи виробництва продуктів харчування, наприклад використання мальтодекстрину у виробництві йогуртів, що стають більш дієтичними. Це позитивно впливає на процес перетравлення, підвищує засвоюваність і забезпечує тривале і рівномірне надходження глюкози і при цьому не несе ніякого негативного впливу на організм.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectмальтодекстринuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectкукурудзяний крохмальuk_UK
dc.subjectкартопляний крохмальuk_UK
dc.subjectD-глюкозаuk_UK
dc.subjectмальтозаuk_UK
dc.subjectполісахаридиuk_UK
dc.titleЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_17.pdf320,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.