Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Крамаренко, Олександр Сергійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Крамаренко, Александр Сергеевич, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Kramarenko, Alexander, scientific director | - |
dc.contributor.author | Жук, І.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T07:49:59Z | - |
dc.date.available | 2019-02-01T07:49:59Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162 | - |
dc.description | Жук, І.О. ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ / І.О. Жук, // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 81-83. | uk_UK |
dc.description.abstract | З появою інноваційних технологій створюються нові і більш ефективні методи виробництва продуктів харчування, наприклад використання мальтодекстрину у виробництві йогуртів, що стають більш дієтичними. Це позитивно впливає на процес перетравлення, підвищує засвоюваність і забезпечує тривале і рівномірне надходження глюкози і при цьому не несе ніякого негативного впливу на організм. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | мальтодекстрин | uk_UK |
dc.subject | йогурт | uk_UK |
dc.subject | кукурудзяний крохмаль | uk_UK |
dc.subject | картопляний крохмаль | uk_UK |
dc.subject | D-глюкоза | uk_UK |
dc.subject | мальтоза | uk_UK |
dc.subject | полісахариди | uk_UK |
dc.title | ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_17.pdf | 320,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.