Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Title: | ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ |
Authors: | Крамаренко, Олександр Сергійович, науковий керівник Крамаренко, Александр Сергеевич, научный руководитель Kramarenko, Alexander, scientific director Жук, І.О. |
Keywords: | мальтодекстрин йогурт кукурудзяний крохмаль картопляний крохмаль D-глюкоза мальтоза полісахариди |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | З появою інноваційних технологій створюються нові і більш ефективні методи виробництва продуктів харчування, наприклад використання мальтодекстрину у виробництві йогуртів, що стають більш дієтичними. Це позитивно впливає на процес перетравлення, підвищує засвоюваність і забезпечує тривале і рівномірне надходження глюкози і при цьому не несе ніякого негативного впливу на організм. |
Description: | Жук, І.О. ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ / І.О. Жук, // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 81-83. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_17.pdf | 320,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.