Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Title: ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ
Authors: Крамаренко, Олександр Сергійович, науковий керівник
Крамаренко, Александр Сергеевич, научный руководитель
Kramarenko, Alexander, scientific director
Жук, І.О.
Keywords: мальтодекстрин
йогурт
кукурудзяний крохмаль
картопляний крохмаль
D-глюкоза
мальтоза
полісахариди
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: З появою інноваційних технологій створюються нові і більш ефективні методи виробництва продуктів харчування, наприклад використання мальтодекстрину у виробництві йогуртів, що стають більш дієтичними. Це позитивно впливає на процес перетравлення, підвищує засвоюваність і забезпечує тривале і рівномірне надходження глюкози і при цьому не несе ніякого негативного впливу на організм.
Description: Жук, І.О. ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ / І.О. Жук, // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 81-83.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal17_10_17.pdf320,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.