Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5170
Назва: МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ЧИСЛА ПАДІННЯ ЗЕРНА ТА БОРОШНА
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Котовенко, Г.В.
Ключові слова: метод Хагберга-Перта
число падіння
альфа-амілаза
клейстеризація
коефіцієнт проростання зерна
модифікація
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено сучасні методи та прилади для визначення параметрів числа падіння зерна та борошна, наведено результати повірки приладу для визначення числа падіння згідно вимог ДСТУ 7366:2013.
Опис: Котовенко, Г.В. МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ЧИСЛА ПАДІННЯ ЗЕРНА ТА БОРОШНА / Г.В. Котовенко, // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 114-116.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5170
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_25.pdf358,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.