Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5185
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Юлевич, Елена Ивановна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Ulevich, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Нестеренко, А. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-04T09:30:22Z | - |
dc.date.available | 2019-02-04T09:30:22Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5185 | - |
dc.description | Нестеренко, А.Б. ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ / А.Б. Нестеренко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 183-187. | uk_UK |
dc.description.abstract | На основі вивчення рекомендацій експертів ФАО/ВООЗ у статті проаналізовано зміни в амінокислотному складі і формули еталонного білка протягом 1957-2011 років. Встановлено, що у сучасній періодичній і навчально-науковій літературі дуже часто використовують застарілу формулу еталонного білка (1971р.). Запропоновано використовувати формулу еталонного білка, рекомендовану експертами ФАО у 2011 р. (за наявності інформації про біологічно доступну кількість амінокислот). | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | амінокислоти | uk_UK |
dc.subject | еталонний білок | uk_UK |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
dc.subject | ФАО | uk_UK |
dc.title | ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_39.pdf | 353,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.