Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5185
Title: ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Authors: Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник
Юлевич, Елена Ивановна, научный руководитель
Ulevich, Olena, scientific director
Нестеренко, А. Б.
Keywords: амінокислоти
еталонний білок
біологічна цінність
ФАО
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: На основі вивчення рекомендацій експертів ФАО/ВООЗ у статті проаналізовано зміни в амінокислотному складі і формули еталонного білка протягом 1957-2011 років. Встановлено, що у сучасній періодичній і навчально-науковій літературі дуже часто використовують застарілу формулу еталонного білка (1971р.). Запропоновано використовувати формулу еталонного білка, рекомендовану експертами ФАО у 2011 р. (за наявності інформації про біологічно доступну кількість амінокислот).
Description: Нестеренко, А.Б. ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ / А.Б. Нестеренко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 183-187.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5185
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal17_10_39.pdf353,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.