Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213
Назва: АВТОМАТИЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ КОНСЕРВОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель
Starodubets, Aleksey, scientific director
Татусько, А.С.
Ключові слова: автоматизація
потужність
автоклавування
конкурентоспроможність
якість
стандарт
продукція
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито поняття автоматизація виробництва – як одного із важливих напрямків науково-технічного прогресу, що характеризується поступовим процесом вдосконалення знарядь праці, методів виробництва та наукових досліджень передових технологічних процесів. Досліджено заходи по керуванню і контролю за окремими технологічними процесами, які виключають безпосередню участь в них людини.
Опис: Татусько, А.С. АВТОМАТИЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ КОНСЕРВОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ / А.С. Татусько // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 236-240.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_50.pdf267,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.