Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213
Назва: | АВТОМАТИЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ КОНСЕРВОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель Starodubets, Aleksey, scientific director Татусько, А.С. |
Ключові слова: | автоматизація потужність автоклавування конкурентоспроможність якість стандарт продукція |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкрито поняття автоматизація виробництва – як одного із важливих напрямків науково-технічного прогресу, що характеризується поступовим процесом вдосконалення знарядь праці, методів виробництва та наукових досліджень передових технологічних процесів. Досліджено заходи по керуванню і контролю за окремими технологічними процесами, які виключають безпосередню участь в них людини. |
Опис: | Татусько, А.С. АВТОМАТИЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ КОНСЕРВОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ / А.С. Татусько // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 236-240. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5213 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_50.pdf | 267,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.