Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5217
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorСтародубец, Алексей Александрович, научный руководитель-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorТополенко, Л.С.-
dc.date.accessioned2019-02-06T08:05:31Z-
dc.date.available2019-02-06T08:05:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5217-
dc.descriptionТополенко, Л.С. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЯК ЧИННИК КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА / Л.С. Тополенко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 245-248.uk_UK
dc.description.abstractУ статті досліджено та проаналізовано систему управління якістю в умовах кондитерського підприємства. Обґрунтовано та досліджено вплив системи управління якістю для підвищення конкурентоспроможності готової продукції. Згідно даного дослідження надано рекомендації щодо функціонування системи управління якістю на підприємствах кондитерської промисловості, які дозволять вийти підприємству на якісно новий рівень обслуговування споживачів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсистема управління якістюuk_UK
dc.subjectякість продукціїuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectсистема менеджменту якостіuk_UK
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЯК ЧИННИК КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВАuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_52.pdf324,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.