Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5217
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЯК ЧИННИК КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель
Starodubets, Aleksey, scientific director
Тополенко, Л.С.
Keywords: система управління якістю
якість продукції
конкурентоспроможність
система менеджменту якості
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті досліджено та проаналізовано систему управління якістю в умовах кондитерського підприємства. Обґрунтовано та досліджено вплив системи управління якістю для підвищення конкурентоспроможності готової продукції. Згідно даного дослідження надано рекомендації щодо функціонування системи управління якістю на підприємствах кондитерської промисловості, які дозволять вийти підприємству на якісно новий рівень обслуговування споживачів.
Description: Тополенко, Л.С. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЯК ЧИННИК КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА / Л.С. Тополенко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 245-248.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5217
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal17_10_52.pdf324,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.