Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5222
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Кириченко, Виктор Анатольевич, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Kyrychenko, Viktor, scientific director | - |
dc.contributor.author | Федус, Д. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-06T09:17:37Z | - |
dc.date.available | 2019-02-06T09:17:37Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5222 | - |
dc.description | Федус, Д.Я. ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ / Д.Я. Федус // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 259-263. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті розглянуто показники якості та безпечності виготовлення ковбас. Проаналізовано перелік небезпечних чинників, що впливають на якість та безпечність ковбасних виробів . За допомогою дерева рішень встановлено критичні контрольні точки, які дозволяють знизити ризик до мінімуму. Розроблено коригувальні дії. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UK |
dc.subject | НАССР | uk_UK |
dc.subject | ризики | uk_UK |
dc.subject | ККТ | uk_UK |
dc.subject | коригувальні дії | uk_UK |
dc.title | ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_55.pdf | 379,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.