Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5222
Title: ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Authors: Кириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник
Кириченко, Виктор Анатольевич, научный руководитель
Kyrychenko, Viktor, scientific director
Федус, Д. Я.
Keywords: ковбасні вироби
НАССР
ризики
ККТ
коригувальні дії
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті розглянуто показники якості та безпечності виготовлення ковбас. Проаналізовано перелік небезпечних чинників, що впливають на якість та безпечність ковбасних виробів . За допомогою дерева рішень встановлено критичні контрольні точки, які дозволяють знизити ризик до мінімуму. Розроблено коригувальні дії.
Description: Федус, Д.Я. ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ / Д.Я. Федус // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 259-263.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5222
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal17_10_55.pdf379,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.