Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5222
Title: | ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ |
Authors: | Кириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник Кириченко, Виктор Анатольевич, научный руководитель Kyrychenko, Viktor, scientific director Федус, Д. Я. |
Keywords: | ковбасні вироби НАССР ризики ККТ коригувальні дії |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | У статті розглянуто показники якості та безпечності виготовлення ковбас. Проаналізовано перелік небезпечних чинників, що впливають на якість та безпечність ковбасних виробів . За допомогою дерева рішень встановлено критичні контрольні точки, які дозволяють знизити ризик до мінімуму. Розроблено коригувальні дії. |
Description: | Федус, Д.Я. ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ / Д.Я. Федус // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 259-263. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5222 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_55.pdf | 379,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.