Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5244
Title: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАС |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель Petrova, Olena, scientific director Волкова, І.Г. |
Keywords: | ковбаси універсальні термокамери обладнання, м’ясо фарш ковбасні батони оболонки |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | У статті наведені результати досліджень щодо обґрунтування оптимальних параметрів термооброблення варених ковбас в універсальних термокамерах з програмним управлінням. Рекомендовано м’ясопереробним цехам для одержання високоякісних варених ковбас застосовувати технологію з програмним регулюванням термічного оброблення м’ясних продуктів. |
Description: | Волкова І. Г. Удосконалення технології виробництва варених ковбас / І. Г. Волкова // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 39-43. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5244 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_07.pdf | 247 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.