Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5262
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравченко, Олена Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorКравченко, Елена Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorKravchenko, Helen, scientific director-
dc.contributor.authorКалашникова, Д.В.-
dc.date.accessioned2019-02-12T07:05:50Z-
dc.date.available2019-02-12T07:05:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5262-
dc.descriptionКалашникова Д. В. Особливості відгодівлі гусей на жирну печінку / Д. В. Калашникова // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 93-96.uk_UK
dc.description.abstractВикладено результати досліджень впливу годівлі на якість гусячої печінки за 3 періода відгодівлі, а також особливості приготування кормів. Встановлено, що кожний період відгодівлі по різному впливає на приріст гусей, в тому числі і на печінку. В період відгодівлі використовувались кращі корми.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectгусиuk_UK
dc.subjectгусяча печінкаuk_UK
dc.subjectгодівля гусейuk_UK
dc.subjectфуа-граuk_UK
dc.subjectтехнологія відгодівлі гусейuk_UK
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ВІДГОДІВЛІ ГУСЕЙ НА ЖИРНУ ПЕЧІНКУuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_16.pdf230,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.