Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5299
Назва: | Економіка і фінанси підприємства |
Автори: | Котикова, Олена Іванівна Kotykova, Olena Горобченко, Оксана Анатоліївна Нorobchenko, Oksana Мельник, Ірина Олегівна Melnik, Irina Крилова, Ірина Георгіївна Krylova, Irene Коваленко, Ганна В’ячеславівна Kovalenko, Hanna Олійник, Тетяна Георгіївна Oleynik, Tatyana |
Ключові слова: | ціноутворення на підприємстві фінанси підприємства вимоги до курсової роботи регулювання оплати праці |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Економіка і фінанси підприємства [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "бакалавр"спеціальностей 073"Менеджмент", 281 "Публічне управління та адміністрування" денної та заочної форм навчання / уклад. : О. І. Котикова, О. А. Горобченко, І. О. Мельник [та ін.]. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 59 с. |
Короткий огляд (реферат): | Призначення методичних рекомендацій становить надання допомоги здобувачам вищої освіти у підготовці курсової роботи згідно з чинними стандартами України.Письмова робота, що виконується випускником освітнього рівня підготовки «бакалавр», є кваліфікаційною роботою, яка дає змогу виявити рівень засвоєння ним теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю.Вона має виконуватись на матеріалах реально функціонуючого об’єкта дослідження. Методичні рекомендації містять основні вимоги щодо змісту та оформлення, організації виконання, порядку захисту і оцінювання курсової роботи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5299 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ekonomika i finansy pidpryiemstva.pdf | 532,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.