Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/529
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮлевич, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Василівна-
dc.contributor.authorДехтяр, Юрій Франкович-
dc.contributor.authorЮлевич, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Васильевна-
dc.contributor.authorДехтяр, Юрий Франкович-
dc.contributor.authorUlevich, Olena-
dc.contributor.authorLikhach, Anna-
dc.contributor.authorDehtyar, Jurij-
dc.date.accessioned2013-08-23T13:00:44Z-
dc.date.available2013-08-23T13:00:44Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЮлевич О. І. Аналіз компонентного складу раціонів годівлі та його вплив на молочну продуктивність тварин / О. І. Юлевич, А. В. Лихач, Ю. Ф. Дехтяр // Науковий вісник Кам’янецьк-подільского агротехнічного університету. – 2013. - Вип. 21. - С. 313-316.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/529-
dc.description.abstractУ статті проведений аналіз залежності молочної продуктивності корів червоної степової породи від складу раціонів годівлі. Отримані результати свідчать що збільшення величини надою та вмісту жиру в молоці може бути пов’язано із зміною компонентного складу раціонів годівлі. Використання таких мікроелементів, як кобальт, йод, цинк, мідь поряд із балансуванням раціонів годівлі за вмістом основних поживних речовин сприяє підсиленню обмінних процесів в організмі тварин, покращується їх фізіологічний стан та збільшується молочна продуктивність.ru
dc.description.abstractВ статье рассмотрен анализ зависимости молочной продуктивности коров красной степной породы от состава рационов кормления. Полученные результаты свидетельствуют, что увеличение величины надоя и содержания жира в молоке может быть связано с изменением компонентного состава рационов кормления. Использование таких микроэлементов, как кобальт, йод, цинк, медь вместе с балансировкой рационов кормления по содержанию основных питательных веществ способствует усилению обменных процессов в организме животных, улучшается их физиологическое состояние и увеличивается молочная продуктивность.-
dc.description.abstractThe analysis of milk production of cows Red Steppe breed depending on the composition of feed rations. The results suggest that increasing the amount of milk and fat content of the milk may be due to the change of component composition of feed rations. The use of trace elements such as cobalt, iodine, zinc, copper, along with balancing feed rations on the content of essential nutrients enhances the metabolic processes in the body of animals and milk production.-
dc.language.isootherru
dc.subjectМолочна продуктивністьru
dc.subjectбалансування раціонуru
dc.subjectмікроелементиru
dc.subjectкомпонентний склад раціонуru
dc.subjectпоживні речовиниru
dc.subjectМолочная продуктивностьru
dc.subjectбалансирование рационаru
dc.subjectмикроэлементыru
dc.subjectкомпонентный состав рационаru
dc.subjectпитательные веществаru
dc.subjectМilk productionru
dc.subjectbalance rationsru
dc.subjecttrace elementsru
dc.subjectnutrientsru
dc.subjectthe component structure of the rations, nutrientsru
dc.titleАналіз компонентного складу раціонів годівлі та його вплив на молочну продуктивність тварин.ru
dc.titleАнализ компонентного состава рационов кормления и его влияние на молочную продуктивность животных.-
dc.titleAnalysis of compositional feed rations and its effects on milk production of animals.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Юлевич.docx36,33 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.