Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/529
Назва: Аналіз компонентного складу раціонів годівлі та його вплив на молочну продуктивність тварин.
Анализ компонентного состава рационов кормления и его влияние на молочную продуктивность животных.
Analysis of compositional feed rations and its effects on milk production of animals.
Автори: Юлевич, Олена Іванівна
Лихач, Анна Василівна
Дехтяр, Юрій Франкович
Юлевич, Елена Ивановна
Лихач, Анна Васильевна
Дехтяр, Юрий Франкович
Ulevich, Olena
Likhach, Anna
Dehtyar, Jurij
Ключові слова: Молочна продуктивність
балансування раціону
мікроелементи
компонентний склад раціону
поживні речовини
Молочная продуктивность
балансирование рациона
микроэлементы
компонентный состав рациона
питательные вещества
Мilk production
balance rations
trace elements
nutrients
the component structure of the rations, nutrients
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Юлевич О. І. Аналіз компонентного складу раціонів годівлі та його вплив на молочну продуктивність тварин / О. І. Юлевич, А. В. Лихач, Ю. Ф. Дехтяр // Науковий вісник Кам’янецьк-подільского агротехнічного університету. – 2013. - Вип. 21. - С. 313-316.
Короткий огляд (реферат): У статті проведений аналіз залежності молочної продуктивності корів червоної степової породи від складу раціонів годівлі. Отримані результати свідчать що збільшення величини надою та вмісту жиру в молоці може бути пов’язано із зміною компонентного складу раціонів годівлі. Використання таких мікроелементів, як кобальт, йод, цинк, мідь поряд із балансуванням раціонів годівлі за вмістом основних поживних речовин сприяє підсиленню обмінних процесів в організмі тварин, покращується їх фізіологічний стан та збільшується молочна продуктивність.
В статье рассмотрен анализ зависимости молочной продуктивности коров красной степной породы от состава рационов кормления. Полученные результаты свидетельствуют, что увеличение величины надоя и содержания жира в молоке может быть связано с изменением компонентного состава рационов кормления. Использование таких микроэлементов, как кобальт, йод, цинк, медь вместе с балансировкой рационов кормления по содержанию основных питательных веществ способствует усилению обменных процессов в организме животных, улучшается их физиологическое состояние и увеличивается молочная продуктивность.
The analysis of milk production of cows Red Steppe breed depending on the composition of feed rations. The results suggest that increasing the amount of milk and fat content of the milk may be due to the change of component composition of feed rations. The use of trace elements such as cobalt, iodine, zinc, copper, along with balancing feed rations on the content of essential nutrients enhances the metabolic processes in the body of animals and milk production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/529
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Юлевич.docx36,33 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.