Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5325
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorСтриха, Людмила Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorПавлова, І.В.-
dc.date.accessioned2019-02-20T07:29:01Z-
dc.date.available2019-02-20T07:29:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5325-
dc.descriptionПавлова І. В. Виробництво варених ковбас з додаванням мигдалю / І. В. Павлова // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 205-210.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто виробництво варених ковбас з додаванням мигдалю. Поживність горіхів та їх вплив на органолептичні та фізико-хімічні показники ковбас. Підвищення біологічної цінності ковбас при поєднанні рослинних і тваринних білків.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectварені ковбасиuk_UK
dc.subjectмигдальuk_UK
dc.subjectпоживністьuk_UK
dc.subjectінноваціїuk_UK
dc.titleВИРОБНИЦТВО ВАРЕНИХ КОВБАС З ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_34.pdf236,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.