Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5325
Назва: ВИРОБНИЦТВО ВАРЕНИХ КОВБАС З ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮ
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Павлова, І.В.
Ключові слова: варені ковбаси
мигдаль
поживність
інновації
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Розглянуто виробництво варених ковбас з додаванням мигдалю. Поживність горіхів та їх вплив на органолептичні та фізико-хімічні показники ковбас. Підвищення біологічної цінності ковбас при поєднанні рослинних і тваринних білків.
Опис: Павлова І. В. Виробництво варених ковбас з додаванням мигдалю / І. В. Павлова // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 205-210.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5325
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_34.pdf236,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.